V Baku čtyři ve finále Slováci o místenku na OH mládeže

V nedělních finálových soutěžích na evropské kvalifikaci atletů v ázerbájdžánském Baku o postup na II . olympijské hry mládeže v čínském Nankingu se představí čtyři atleti . Ve finále běhu na 400 m překážek se představí Michaela Pešková ( Slávia Trnava ) , v kouli Patrícia Šlosárová (na snímku ) ( VSC Dukla B. Bystrica ) , na 2000 m nejlepší sázkové bonusy překážek Andrej Mitašík ( Sparta Považská Bystrica ) av disku Pavol ZenCart ( AC Nové zámky ) . Minimálně tři z nich mají velkou šanci vybojovat si místenku na mládežnické OH.

” Kvalifikaci výborně zvládl svěřenec Ludvíka Ivolku Pavel ZenCart , který hned první pokusem 57,78 m splnil limit pro postup do finále 56 m . Dosáhl celkově čtvrtý nejlepší výkon . Koulařka Šlosárová , kterou připravuje ve své skupině B skončila na 5. místě výkonem 15 , 04 mz první série , Cekov byla osmá , “informoval z Baku šéftrenér mládeže SAZ do 17 let Milan Laurenčík .

V. SLALOM: Tréning Hochschornerovcov

Z Evropy na OH mládeže postupuje v kouli dívek devět vrhačiek , v disku chlapců šestice a na 400 m nejlepší sázkové bonusy na internetu překážek dívek patice .

” V odpoledním bloku disciplín si kvalitu dráhy na nově vybudovaném stadionu Tofiga Bahramova v Baku vyzkoušeli pět sprinteři – tři překážkář Karin Svrčková ( trenér Gigac ) , Martina Sameková ( trenér Sulety ) a Matouš Meluš ( trenér Illéš ) a dva dvojstovkári Natália Ostrožlíková ( trenérka Adlerová ) a Tomáš Pecko ( trenérka Opatovská ) . Finálovou účast se nepodařilo nejlepší sázkové kanceláře na internetu vybojovat si žádnému z nich . Pochvalu si však určitě zaslouží všichni , kteří dokázali formu načasovat tak , že na vrcholu sezóny si zlepšili osobní rekordy , “uvedl Milan Laurenčík .

Leave a comment